Välj en sida

Hitta din inre kraft

Samtal, kreativitet, livsglädje

8-10 oktober

Att vara kvinna i dag, precis som förr, innebär att vara snäll, omtänksam och ställa upp för andra samtidigt som hon ska vara moderlig, glad och dessutom värna sitt utseende. Vi har oftast inte fått med oss förmågan att känna in våra egna behov och att sätta gränser för oss själva och gentemot andra.

För att hitta den inre kraften behöver vi stanna upp och lyssna till vad våra tankar, känslor och behov egentligen har att säga. Med sägner som grund, ges du under denna kurs, möjlighet att få kontakt med din egen inre kraft genom meningsfulla samtal och kreativa processer.

En helg där du kommer närmare dig själv helt enkelt.
Syfte

Skapa kontakt med dina tankar, känslor och behov för att hitta din inre kraft och må bra. Sätta gränser för dig själv och andra

Mål

Redskap att lyssna in dina behov, sätta gränser och hitta din inre kraft för att få mer energi i vardagen.

Hur

Vi läser sägner som inspiration till att få syn på det som är viktigt för dig. Vi ger dig möjlighet uttrycka dig kreativt genom att skriva fritt, måla fritt och samtala. Känner du dig låst vid att prestera har vi nycklar att låsa upp med. Vi tillhandahåller även metoder och övningar med vår gemensamma utgångspunkt i transaktionsanalysen som grund för att förstå oss själva, andra och livet.

Efter kursen kommer du att kunna bejaka din inre kraft och ha mer energi i vardagen.

Om oss

Kursledare

Eva Mårlind är utbildad pedagog, coach och samtalsterapeut.

Anette Johansson är utbildad pedagog, coach och samtalsterapeut.

Tillsammans har vi mångårig erfarenhet och kunskap om samtal, stresshantering, personlig utveckling och kreativa uttrycksätt som ex. frigörande målning. Tillsammans ska vi under kursen möjliggöra för dig att hitta din inre kraft.

Varmt välkommen
Eva och Anette
Eva Mårlind
Anette Johansson
Kommentarer

Kommentarer från tidigare kursdelatagre

Vilken lyx att kunna prata klart om det som jag tycker är viktigt. Med respekt.

Vilken bra mix med samtal och att vara kreativ. Bra att kunna gå undan för sig själv med vetskapen att ni finns om jag vill dela med mig av mina tankar och det som pågår i mig.

Skönt att få prata om saker som verkligen berör.

Starterbjudande

Ett fördelaktigt premiärpris vid anmälan före 14/9 | 3.100 kronor.

Du får boende i enkelrum eller dubbelrum, helpension och kursmaterial.

Max deltagarantal: 8 personer.

Vid anmälan får du mer detaljerad information om kursinnehåll.

Var

Ekegården, ett litet mysigt hotell inrymt i ett fd bostadshus, beläget på landet i Härryda bland vackra gamla ekar. Vi har hela huset för oss själva. http://www.villaekegarden.se

När: 8 – 10 oktober
Tid 8 oktober, vi checkar in mellan 16 och 17.
10 oktober avslut 15.00